Warsztaty pieczenia chlebka na zakwasie poprowadzi bardzo chętnie dzieląca się swoim doświadczeniem Zosia z Nagórza. Każdy uczestnik warsztatów otrzyma 12-letniego Bąbelka, tzn zakwas na chleb :), przepisy oraz dobre jedzonko w trakcie trwania spotkania. Jedną z kulinarnych atrakcji będzie pizza z pieca opalanego drewnem :).
Zosia jest byłą członkinią convivium Slow Food Dolny Śląsk, laureatką wielu konkursów kulinarnych, piekącą od lat wielu chlebki różnego rodzaju.
Niedziela 22.09.2019
od 12.00 do 17.00
warsztaty trwają 5 godzin
Tak, zadzwoń pod numer: 507 733 036 lub wyślij wiadomość na adres: zoska495@gmail.com
Udział płatny
– zapłać u gospodarzy
Grupy dziecięce/młodzieżowe: 45zł – 55zł, dorośli: 120zł. Osoby towarzyszące/opiekunowie, ale nie biorące udziału w warsztatach nie płacą. W cenie są warsztaty, pizza, napoje bezalkoholowe , drobny poczęstunek z produktów lokalnych.